All our bags are packed, we’re ready to go!

Så er vi klar til næste skridt på vores rejse. Kufferterne er pakket, uendelige mængder ting og sager pakket ned i kældrene hos vores søskende, og de sidste farveller er ved at være sagt.

Isabella og Jordan hjælper mormor med at så ærter og bønner i køkkenhaven. Vi håber der er høst klar når vi rammer Danmark igen i august!:-)

Der er godt nok sket mange ting siden vi landede i Kastrup i begyndelsen af marts, hvor vi skøjtede rundt på nedslidte sommerdæk i slud og sne de første dage! Vi har boet hos venner og familie i stort set hele Danmark, og det har været en fantastisk oplevelse at møde stor gæstfrihed og glæde uanset hvor vi har nasset på folks gæsteværelser, madbudgetter og trådløse internet! 🙂

Min bror Johannes øver sig til VM i luftgondol! Miriam var superdygtig til at ro også…

De sidste dage har været propfyldt med aktivitet. Vi udskød vores afrejse en smule for at nå at kunne være med til min mors 65-års fødselsdagsfest i lørdags, og vi havde en rigtig dejlig dag sammen med min familie, 16 personer i alt. Madsbyparken i Fredericia gav rammerne til en fantastisk fejring af min mor, og det var rigtig godt at det lykkedes at finde en dato, hvor alle kunne være med!

Søndag morgen spottede farfar et rådyr i naboens have. Farmor og børnebørn nåede at hilse på det oppe fra altanen, inden et fredeligere hvilested blev fundet.
Bergur præsenterede os på scenen, og vi fik 6 minutter i rampelyset! Det gik meget fint, selvom vi glemte langt over halvdelen af hvad vi gerne ville have sagt!

Søndag morgen tog vi for sidste gang i denne omgang til Aarhus, hvor vi havde fået lov til at stå lidt på scenen i Citykirken og fortælle om vores oplevelser indtil videre, og hvad vi håber på der sker fremover. Det var meget opmuntrende at få feedback fra både venner og folk vi ikke kender så godt endnu, og vi er rigtig glade for at have vores kirke med på rejsen nu. Vi kommer til at savne vores kirkefamilie rigtig meget!

Vores trofaste Berlingo overlevede de næsten 8000km vi har kørt siden marts (!), men har nu et massivt efterslæb vedligeholdelsesmæssigt. Linda og Anders (min søster og hendes mand) henter den i aften ude på Amager, og vil prøve at hjælpe os med at få den solgt mens vi er væk. Dejligt med den slags hjælp!

På Filippinerne gik vores termometer i stykker. Heldigvis kunne jeg låne en loddekolbe og en kop kaffe, og det lykkedes at få liv i dimsen igen. Så nu kan vi følge med i temperaturerne, når vi krydser ørkenen!
De planlagte overnatninger er markeret på kortet. Vi bruger i alt 6 dage på turen, så der burde være tid til at lave sight-seeing undervejs!

I morgen længe inden man bør vågne på kører Rebekka (Ninas søster) os til lufthavnen, og så begynder en lang rejse igen. Først flyver vi til Stockholm, hvor vi skifter til luftfartens svar på berlingoen, så vi kan komme til Los Angeles uden yderligere ophold.
Om alt går vel skifter vi transportmiddel i lufthavnen, og vender retning tilbage mod øst i en Chevy Impala (lyder federe end det er), og så bruger vi en lille uges tid på at køre fra Los Angeles i Californien tværs hen over Arizona med Albuquerque i New Mexico som endestation. På vejen er der et par småattraktioner vi overvejer at stoppe ved, der skulle vist nok være en lille dal cirka midtvejs, man kan besøge hvis man ikke har andet at lave (”Grand Canyon” kalder de den, men de amerikanere overdriver jo altid, har jeg hørt!).

Og når vi når til Albuquerque finder vi ud af hvad vi så gør. Indkvartering er ikke helt på plads endnu, men mon ikke det går alt sammen alligevel. Man må øve sig lidt på tillid, og det er vel egentlig mest i usikre omstændigheder at man har chancen for at øve sig! 🙂