Jordan på konference i Hua Hin!

I forgårs kom vi hjem fra konference. Det havde været en god men travl uge. Vi oplevede en masse og mødte en masse mennesker. Der var danskere men ellers snakkede vi engelsk med de andre. Isabella og jeg forstod noget af det og oversatte til Miriam. 

 

Vi lavede mange sjove lege. De voksne lavede noget kunst, som de hængte op på væggene.
 Om morgenen og om aftenen var der børnekirke. I børnekirken om morgenen havde vi først gudstjeneste og sang nogle sange. Så legede de små børn nogle lege. Imens laver børnene der er lidt større (Otte og højere) håndarbejde. Efter et stykke tid skifter vi. En af mine venner og jeg vandt en konkurrence. 

Om morgenen får vi kage. Om aftenen ser vi film, malede i malerbøger og legede med biler. Jeg så for det meste film. Om eftermiddagen hvor der ikke er børnekirke legede vi i poolen. Efter poolen leger vi med vores venner. Vi er også nogle gange i havet men mest i poolen:). Vi var i vandland en dag. Det var vildt fedt bortset fra at jeg blev syg bagefter. Efter en dag i sengen var jeg rask igen. Dem der arbejdede i børnekirken var rare og vi blev venner med mange af børnene. Den næst sidste dag sang børnene for de voksne. 

 

Der var en rigtig god gynge mellem to træer udenfor. Jeg er ved at falde af gyngen af grin, for min far slog en ordentlig prut lige da han skubbede os højt op!
 Der var også en gynge. Efter den uge blev vi bedere til engelsk. Det var en begivenhedsrig uge. Efter den og en fem timers køretur tilbage til Rayong var vi alle meget trætte. Jeg kommer til at savne alle dem på konferencen.

En tanke om “Jordan på konference i Hua Hin!”

  1. Kære Jordan!

    Det lyder som om I har haft det rigtig hyggeligt. Det er dejligt at læse om det. Det er også spændende at I efterhånden bliver godt til engelsk.
    Vi glæder os til snart at se jer.

    Kærlig hilsen
    morfar

Der er lukket for kommentarer.